Historische Vereniging Aduard

(Regiobode, dinsdag 21 mei 2002)

ADUARD - In Aduard vindt vandaag de oprichtingplaats van de Historische Vereniging Aduard. In het kader hiervan geeft de heer Jakob Loer na de oprichtingsvergadering een demonstratie van de langverwachte cd-rom Aduard in oude Foto's.

Op de cd-rom zijn meer dan driehonderd foto's opgenomen. Het gaat onder andere om dorpsgezichten en groepsfoto's in het gebied van de voormalige gemeente Aduard. Bij de foto's zijn klikmogelijkheden over het dagelijkse leven, bouwhistorische informatie, etc. Veel foto's gaan vergezeld van gesproken commentaar. Via een inhoudsopgave, index of zoekmogelijkheid is snel te achterhalen wat deze cd-rom allemaal te bieden heeft. Tijdens de oprichtingsvergadering zal ook de prijs van de cd-rom bekend worden gemaakt. In combinatie met het lidmaatschap van de Historische Vereniging Aduard is er een korting.

De oprichtingsvergadering vindt plaats in de voormalige schoppenfabriek De Wit-Heros aan de Albert Harkemaweg 58 in Aduard. De oprichtingsvergadering begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur.

Meer info...

Terug naar inhoudsopgave Mei