Kledingsponsors voor Aduard-2000-teams

(Uit: Westerkwartier, dinsdag 3 oktober 2000)

ADUARD - Een nieuwe club? Dan gaan we ook met een nieuw tenue de competitie in, althans zo besliste het voetbalbestuur van de vv Aduard 2000. Er werd een speciale commissie in het leven geroepen om samen met (een kledingbedrijf uit Leeuwarden) een prachtig tenue te ontwerpen. De clubkleuren van de nieuwe kledinglijn zijn paars/wit gebleven, maar nu zijn het verticale banen waarin bovendien het clublogo is geweven.

De vv Aduard 2000, voorheen SV Aduard, heeft zich de laatste jaren mogen verheugen in een warme belangstelling van shirtsponsoren, waardoor alle veertien teams niet alleen de kleuren van de club, maar ook nog eens van een sponsor verdedigen. Groot nadeel tot nu toe was het gegeven dat zowel de sponsor als de elftalleider zelf de nieuw aan te schaffen kleding ging verzorgen, waardoor het tot een ratjetoe van tenue en kleuren op het Aduarder sportveld is verworden. Een clubtenue moet uniform zijn, vandaar de kledinglijn. Alleen de logo's van de sponsoren zullen voortaan per tenue verschillen. Het vlaggenschip van de Aduarders met sponsor (sponsor) en de D1 Junioren, die (sponor) als sponsor hebben weten te strikken beten onlangs het spits af.

(Foto ontbreekt:)Foto eerste elftal staand van links naar rechts: Frits Visser (grensrechter), Frederik v.d. Vinne, Wiert Buursema, Wiebe Venema, Henk Alssema, Feike v.d. Heide, Arjen van Dieren, Jan Rubende Jager, Mark Teerling, Peter Pannekoek (trainer) en (sponsor). Gehurkt: Sietze Venema (leider), Gerben deHaan (pupil van de week), Neelke Kloosterman, Sander van Dieren, Jan Kazemier, Eltio Velting, Marc Smid, Meis van der Heide en Bart van Faassen.

(Foto ontbreekt:)D1-junioren staand van links naar rechts: Henk Eggens (namens sponsor), Jeffrey Eggens, Pim Cazemier, Matthijs Gerds, Enrico Dijkstra Ron Dijksterhuis Peter Huizinga, Bert de Windt en Jan Marten Eggens (leider). Gehurkt van links naar rechts: Jan Huizinga (leider), Albert Dijk, Marcel Arends, Yassin ter Veen, Jan Willem de Haan, Arjan Bosker, Arend Jan Linde, Bjorn Buss en Wilfred Bijma (leider).

Terug naar Aduard in het Nieuws